Børge K. Mortensen ble tildelt æresprisen fra Nordic Dairy Technology Council.

DSC03279Børge K. Mortensen ble i forrige uke tildelt Nordic Dairy Technology Councils ærespris for “sin livslange innsats med å anvende forskningsresultater på praktisk måte i den danske, nordiske og internasjonale meieribransjen, samt for hans bidrag til å øke og styrke kompetansen i meieribransjen.”

Tidligere i karrieren har Mortensen blitt tildelt gullmedalje fra Akademia Rolniczo – Techniczna ved universitetet i Olsztyn i Polen (1990), gullmedalje fra British Society of Dairy Technology (1993) og Segelcke-medaljen (den høyeste anerkjennelsen i den danske meieribransjen) (2001).

Mortensen sitter i styret til Bactoforce International og er i tillegg ekstern konsulent for tekniske utviklingsprosjekter i selskapet.

Gratulerer til Børge Mortensen!

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.