Merknad om personvern

Hva slags informasjon innhenter vi?
Vi innhenter informasjon fra deg når du registrerer deg på nettstedet vårt, abonnerer på nyhetsbrevet vårt eller fyller ut et skjema. Når du registrerer deg på nettstedet vårt, kan du bli bedt om å oppgi følgende når det er hensiktsmessig: navn, firma, e-postadresse, postadresse eller telefonnummer. Du kan imidlertid besøke nettstedet vårt anonymt.

Hva bruker vi opplysningene dine til?
Alle opplysningene vi innhenter fra deg kan bli brukt på en av følgende måter:

– For å tilpasse opplevelsen din (opplysningene dine hjelper oss med å bedre kunne betjene dine individuelle behov)
– For å forbedre nettstedet vårt (vi arbeider kontinuerlig med å forbedre nettstedet vårt, basert på informasjon og tilbakemeldinger vi mottar fra deg).
– For å forbedre kundeservice (informasjon fra deg hjelper oss å kunne svare på forespørsler til kundestøtte og dekke støttebehov på en mer effektiv måte)
– For å kunne sende ut periodiske e-poster

E-postadressen du oppgir for ordrebehandling, vil kun bli brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer vedrørende bestillingen din.

Hvordan beskytter vi opplysningene dine?
Vi har iverksatt en rekke tiltak for å bevare sikkerheten din når du går inn på nettstedet eller oppgir eller får tilgang til personopplysninger. Vi bruker en sikker server. All sensitiv informasjon og alle kredittopplysninger sendes via teknologien Secure Socket Layer (SSL) og deretter kryptert i betalingsformidlerens database. Den vil bare være tilgjengelig for de som er autorisert med spesielle rettigheter til slike systemer og som er pålagt å holde informasjonen konfidensiell.
Etter en transaksjon, vil din private informasjon (kredittkort, personnummer, økonomiske opplysninger osv.) oppbevares i maksimalt 60 dager.

Bruker vi informasjonskapsler?
Ja. Informasjonskapsler er små tekstfiler som et nettsted eller en tjenesteleverandør overfører til harddisken på datamaskinen din via nettleseren (hvis du tillater det). Disse gjør det mulig for nettsteder eller tjenesteleverandørens systemer å gjenkjenne nettleseren din og fange opp og huske på visse opplysninger.

Vi bruker informasjonskapsler for å innhente samledata om trafikken på nettstedet og hvordan folk bruker det, slik at vi kan tilby en bedre opplevelse og enda bedre verktøy i framtiden. Vi kan inngå kontrakter med tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å bedre forstå våre besøkende. Disse tjenesteleverandørene har ikke lov til å bruke opplysningene de har innhentet på våre vegne til andre ting enn å hjelpe oss med å utøve og forbedre virksomheten vår.

Avslører vi informasjon til utenforstående parter?

Vi vil ikke selge, bytte eller på annen måte overføre personlig identifiserbar informasjon til utenforstående parter. Dette omfatter ikke betrodde tredjeparter som bistår oss med drift av nettstedet, med drift av virksomheten eller med å yte service til deg, så lenge disse partene har sagt seg enige i å holde denne informasjonen strengt konfidensiell. Vi kan også dele informasjon med aktuelle parter når vi mener at dette er hensiktsmessig for å overholde loven, håndheve retningslinjene til nettstedet vårt eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendeler eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personlig identifiserbar informasjon om besøkende gis til andre parter til formål som markedsføring, reklame eller annen bruk.

Samsvar med “Children’s Online Privacy Protection Act”

I samsvar med kravene i COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act), innhenter vi ikke noen form for informasjon fra barn under 13 år. Nettstedet vårt, produktene våre og tjenestene våre er alle rettet mot personer som er minst 13 år eller eldre.

Personvernerklæring som gjelder kun for nettbruk

Denne personvernerklæringen for nettbruk gjelder bare for informasjon som blir innhentet gjennom nettstedet vårt og ikke informasjon som innhentes utenfor Internett.

Ditt samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i personvernerklæringen vår.

Endringer i personvernerklæringen vår

Hvis vi beslutter å endre personvernerklæringen vår, vil vi oppdatere endringsdatoen for personvernerklæringen nedenfor. Denne erklæringen ble sist endret den 1.6.2013

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernserklæringen, kan du ta kontakt med oss.

Comments are closed.